Följ upp samplanering

Samplanering

 

Med hjälp av vår kalender kan du enkelt hålla koll på din samplaneringstid. Verktyget är avsett för dig, du är inte skyldig att rapportera till arbetsgivaren hur du använder din samplaneringstid.

Samplaneringstiden används till samarbete mellan lärarna och arbete med skolutveckling som man lokalt upplever som viktigt. Det är alltså på lokal nivå som man avgör vilket slag av arbete som ingår i samplaneringstiden. Viktigt att minnas är också att samplanering är lärararbete som sker utanför de egentliga undervisningstimmarna.

Läs mera om samplaneringstiden här!

Börja med att välja max antal timmar för din samplanering

Antalet timmar som anges här nedan är maxantal timmar för den samplaneringsperiod som anges i avtalet. Beroende på din anställnings längd och/eller typ kan antalet timmar vara färre. Om man tidigare hade en gaffel i samplaneringstiden (t.ex. i gymnasiet) kan antalet timmar också vara lägre än maxantalet beroende på hur man kommit överens på arbetsplatsen.

Fyll i dina inloggningsuppgifter och logga in.

För att registrera dig, fyll i önskat användarnamn och lösenord och klicka Registrera dig.”Du vet väl att du också kan följa upp din arbetstid i vår app Lärarrummet? Den är helt gratis. Ladda ner den och logga in med samma användarnamn och lösenord som här, dina uppgifter är sparade så att du kommer åt dem från flera olika enheter.

Har du frågor kring funktionen och/eller appen kan du kontakta FSL:s kommunikatör Mirjam Heir-Lindström, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tfn: 040 686 9959.”