Kursanmälningar

Just nu har vi inga kurser att anmäla sig till men hösten 2021 hoppas vi att coronaläget gör att vi kan mötas som tidigare. Håll upp ögonen bland annat för vårt kurskoncept FSL-akademin för dig som vill bli ännu mer fackligt aktiv!

FSL vill samtidigt passa på att tacka alla kursdeltagare som under läsåret deltagit i våra kurser och webbinarier på distans. Det har varit annorlunda men vi är tacksamma för alla digitala möten vi har kunnat ha med er. Välkomna på våra kurser igen! 

Om våra kurser

Du vet väl att FSL:s kurser är gratis för våra medlemmar? Vi står för resekostnader, hotellövernattningar och eventuellt lönebortfall för tjänstledighet. Inkvartering sker i dubbelrum men mot en extra kostnad kan du boka ett helt eget rum om du vill.

Med anledning av coronapandemin strävar vi efter att boka extra stora konferensrum för våra kurser och möten så att det ska gå att hålla avstånd. Vi följer naturligtvis aktivt med läget och myndigheternas rekommendationer. Här kan du läsa om Scandic:s åtgärder för att garantera en trygg vistelse.

Välkommen!